Language selection: English Deutsch Norsk
Gratis WiFi!
Print

Området - links

Motellet er centralt placeret mellem København og Roskilde med ca. 15 km til begge byers centrum. Der er gode forbindelser med bil, tog og bus. Der er ca. 10 km til Bella Centeret og ca. 18 km til Københavns Lufthavn.

Fritid - kultur, shopping og natur i nærområdet

Nærbutikker - Ca. 300 meter fra motellet ligger Rema1000, Aldi og 7 Eleven.

Tankstationer - Nærmeste ligger ca. 300 meter fra Motellet.

Vestskoven ligger ca. 2 km fra Motellet. Skoven er anlagt i 1967 og byder i dag på mange gode naturoplevelser.

Badesøen Nordeuropas smukkeste friluftsbad ca. 1 km fra Motellet. Der bydes på mange aktiviteter som minigolf, bocchia, beach-volley, street-basket og svømning. Der findes to vandrutchebaner, hvoraf den største er 60 m.

Musik, teater, biografer blandt andet i Albertslund, Tåstrup og Rødovre.

Store Vejleå ligger ca. 300 meter fra Motellet. Store Vejleå er det vigtigste vådområde i Albertslund, og turen langs åen er absolut en tur værd, hvad enten man tager turen ud til Egelundsparken eller Kongsholmparken. Ved Kongsholmparken finder man desuden Høghsbjerg og Tueholmsøen. Der er etableret direkte adgang fra Wittrup Motel til de grønne arealer i Albertslund via Hyldagerparken.

Shopping. Albertslund Centeret ligger ca. 2 km. fra Motellet. Alternativt ligger City 2 og Copenhagen Fashion Outlet indenfor 10 minutters kørsel. Her finder man mere end 110 butikker.

Kroppedal Museum for Astronomi • Nyere tid • Arkæologi er beliggende naturskønt ved Vestskoven med udsigt over den smukke Store Vejleådal. Museet har til huse på gården Kroppedal, som i dag danner rammen om en enestående astronomisk udstilling og skiftende kulturhistoriske særudstillinger. Kroppedals omgivelser giver mulighed for oplevelser både i og udenfor museet.

Indenfor en radius af 25 km

Indenfor en radius af 25 km finder man en række store seværdigheder og forlystelser. Her på siden har vi samlet information og links på flere af dem:

København - Strøget, Fisketorvet, Fields, Lufthavnen, Museer, Den Blå Planet og meget mere. Bemærk at vi forhandler Copenhagen Cards i receptionen.

Roskilde byder på store attraktioner i form af Roskilde Domkirke, Lejre Forsøgscenter, Vikingeskibsmuseet, Ledreborg Slot m.m. På denne side kan hentes en række informationer omkring stederne - destination-roskilde.dk

Tivoli - Uanset om det er sommer eller vinter (julemarked) er Tivoli et besøg værd - tivoli.dk

Københavns Zoo kan besøges året rundt - zoo.dk

Nationalmuseet - nationalmuseet.dk

Arken er et af Danmarks mest interessante kunstmuseer - arken.dk

Teater og andre oplevelser. København byder på mange gode teateroplevelser.
Det ny Teater (detnyteater.dk) og Det Kongelige Teater (kgl-teater.dk) er oplevelser i sig selv. På Billetnet kan der bestilles billetter til en lang række af spændende arrangementer - billetnet.dk

Online Booking