Language selection: English Deutsch Norsk
Gratis WiFi!
Print

Den Grønne Nøgle/Green Key

Den Grønne Nøgle

Wittrup Motel har fået tildelt Den Grønne Nøgle

Den grønne nøgle/Green Key er et miljømærke.

Et miljømærke er et program, som indebærer at virksomheder, som ønsker miljømærket, lever op til en række konkrete miljøkrav. Til gengæld for at leve op til kravene får virksomhederne lov til at benytte miljømærket i sin markedsføring.

Green Key er turismens miljømærke. Det betyder at hoteller, kroer, ferie- og kursuscentre, vandrehjem, campingpladser, feriehuse, restauranter og idrætsanlæg har mulighed for at blive mærket med Den Grønne Nøgle.

For at blive mærket med Green Key kræves, at man lever op til en række miljøkrav. Det er Green Keys kriterier. Der er i dag udarbejdet kriterier for alle de ovennævnte virksomhedstyper inden for turismeerhvervet. Se mere her http://www.green-key.dk/

Green Key er blevet til en international miljømærkeordning, som nu er repræsenteret i 16 lande (og med flere lande på vej). Derfor skiftede Den Grønne Nøgle navn til Green Key. Der er en overgangsfase, hvor både det danske og engelske navn og logo vil blive brugt.

Eksempler på krav:

  • Toiletter, vandhaner og brusere er særligt vandbesparende modeller (Wittrup Motel opfylder dette krav dog udskiftes toiletter i henhold til virksomhedens miljø handlingsplan).
  • Der anvendes kun miljøskånsom sæbe og vaske- og rengøringsmidler.
  • Alt affald sorteres.
  • Der tilbydes røgfri værelser og røgfrit miljø i restauranten.

Yderligere information om Green Key forefindes i receptionen. Eventuelle spørgsmål besvares af vores miljøansvarlige medarbejder.

Online Booking